søndag den 7. april 2013

SEPTUM: GO/NO GO?


Overvejer lidt sådan en lille passe i næsen. Jeg er bare bange for at komme til at ligne sådan en punker-type. Da jeg fik lavet min næsepiercing, var det egentlig en septum, som jeg ville have, men jeg måtte ikke for min mor, men nu bliver jeg forhelvede 19 om under en måned? Hvad synes I? Jeg er virkelig i tvivl, for hvad nu, hvis jeg savner den gamle? 

Billedet er fra min Instagram.

9 kommentarer :

 1. Septum er det sejeste. DO IIIIIIT!

  SvarSlet
 2. Jeg synes slet ikke du ser punker-agtig ud! Hvis jeg var dig, ville jeg virkelig få det lavet - du er en af de få, (som efter min mening) rent faktisk kan bære denne form for piercing så: GO FOR IT!

  SvarSlet
 3. sk, skal, skal, skal, skal

  SvarSlet
 4. personligt synes jeg at det er et no go. men hvis du kan lide det, skal du da helt klart gøre det!

  SvarSlet
 5. Kunne være lækkert til dig!

  SvarSlet
 6. Jeg har selv haft ring i næsen i laaang tid, men drømte om at der skulle ske noget nyt, så jeg fik mig en septum! Jeg har ikke fortrudt én eneste gang, og synes heller ikke jeg ligner en punker, selvom min ring endda er sort! Ydermere synes jeg det skaber meget mere symmetri i mit ansigt! Du kan evt. Se det på min blog: havelaageswag.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Klæder dig. Godt med symmetri, og passer godt til frisuren :) spring ud i det. Du ligner ikke en punker. Tror det ville være en god kontrast til din feminine stil!

  SvarSlet