onsdag den 17. april 2013

BUSY


Jeg har så vanvittigt travlt for tiden. Eksaminerne er lige om hjørnet og jeg bliver snart student. Timerne i skolen er ved at slippe op og lærerne er blevet meget alvorlige. Det er så vildt og Gud hvor kan jeg ikke overskue det. Jeg prioterer min træning og mine lektier for tiden, så bloggen står stille og går mere og mere til. Men sådan er det. Jeg er ved at træde ind i en af de bedste tider af mit liv og det er dér, mit fokus er. Min kalender er booked og jeg har photoshoots planlagt, men skolen, job og trænings prioriteres. Jeg fokuserer på mig selv. Livet er hårdt for tiden, men det er skønt, virkelig skønt. Foråret er her endelig og det afspejles også på billederne. Solen skinnede ind igennem vores vinduer i morgens og jeg blev nødt til at forevige det, trods støv, opvask og andet rod. Alt den rod afspejler meget godt min sindstilstand lige nu. Det hele er rodet, men hold nu kæft, hvor leder det hen mod noget godt. Men min stressede hverdag går ikke kun udover bloggen. Jeg går i skole hele dagen og arbejder mellem 2-4 gange om uden og det betyder også, at nogle af mine løfter ikke bliver holdt og mine facebook indbakke og min mail bliver mere og mere fyldt, men sådan er det. En ting af gangen, så skal alt nok gå. Nu har jeg snart fødselsdag og jeg skal snart tatoveres og det vil jeg fokusere på lige nu. Jeg glæder mig så meget og der er ganske få uger til. Fuck man. Det bliver fedt.

2 kommentarer :