mandag den 1. april 2013

BOY 1/2Sweat-shirt: BOY LONDON | Nederdel: Vintage | Sko: Dr. Martens | Neglelak: OPI, Alpine Snow


Det er lang tid siden, at jeg har taget sådan nogle billeder. Min selvudløser har været ødelagt, men nu har jeg fået mig en ny. Det var skønt at være ude igen. Skoven, luften, solen, varmen. Det var skønt. Det skulle ellers ikke være outfitbilleder, men de kunne godt bruges, men det skal nu mere være kunsterisk. Billederne ligger også på flickr, hvis der er nogle der bruger det.

Kram

5 kommentarer :

 1. Hvor ser du altid så fin ud!!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker dine udtryk på sort/hvid billederne sammen med den lette vind i håret. Det er virkelig utrolig smukt!

  SvarSlet
 3. åhh jeg elsker seriøst dine billeder!!!

  SvarSlet
 4. Rigtig gode billeder Amalie! er helt vilde med dem :)

  SvarSlet