onsdag den 24. april 2013

ASGER JUEL LARSEN X NAGPEOPLE SWEAT

Asger Juel Larsen er jo en af de mest spændende(efter min mening) designere der er for tiden. Tøjet er råt og generelt bare super fedt og lækkert. Han kollektion til modeugen var jo for sindssyg, waow. Jeg har længe kigger på denne sweatshirt ind på Nagpeople og jeg besluttede jeg mig altså for at købe den! Jeg er helt vild med farverne, 3/4 ærmerne og motivet. Jeg synes også, at det er lidt fedt, at den er limited edition. Lidt unikt. Jeg er hvertfald rigtig glad for den. Jeg endte med at købe den i en M, men en S ville ikke have gjort noget, men den er sgu fin! Nagpeople er jo også en super fed butik og det var også dér, at jeg købte min t-shirt fra Marcelo Burlon.

Nu har jeg også været bigspender nok for nogle måneder...

4 kommentarer :