onsdag den 6. marts 2013

THE MARCELO BURLON TEE

Så har jeg endelig fået fat i denne fantastiske (og meget dyre) t-shirt fra Marcelo Burlon. Marcelo Burlon er et rimeligt nyt mærke for mig, men jeg er simpelthen forelsket i alt, hvad han laver. T-shirten har jeg købt hos Nag People, hvor man bl.a. også kan købe tøj fra Asger Juel Larsen, som jeg simpelthen også må have fat i. Jeg er så glad for, at jeg har fået fat i den og jeg bliver simpelthen nødt til at eje noget mere af hans tøj, dog er det ikke noget, som man køber så tit, da det er rimelig dyrt(!!!!). Nogle gange vil man bare gerne betale lidt ekstra for the real deal! Hvad synes I om den? Der er mange, der ikke kan lide den, men jeg elsker den! Marcelo Burtons prints er så sindssygt fede og jeg glæder mig simpelthen så meget til at style den! Dog er de lidt drilske i størrelserne. Jeg har købt min i M, men den føltes som en L eller XL(Det er herre størrelser), men jeg håber dog, at den bliver lidt mindre ved vask! Jeg synes hvertfald, at den er fantastisk!

8 kommentarer :