tirsdag den 5. marts 2013

TATTOO INSPIRATION - CATTOO

Jeg er ved at have planlagt en god lille håndfuld af tatoveringer, som jeg gerne vil have lavet. De alle skal være i den overstående stil - old school. Jeg skal her i slutningen af marts op og snakke med min tatovør i Helsignør omkring den næste tatovering, men han har først tid til sommer, så det er lidt ærgeligt, men han er helt klar ventetiden værd! Som nogle af jer måske ved, så er jeg virkelig glad for katte, altså virkelig glad. Vi har 2 katte herhjemme, som jeg virkelig elsker. Ja, hunde er sjove og sådan, men katte er bare så skøre, sjove og så søde. Jeg kan huske i nogle af mine triste tider, så har kattene kommet ind og ligget hos mig og den ene af mine katte presser hovedet mod mig, når jeg kysser hende på panden. Så som den store kattenørd jeg er, så tænker jeg på at få tatoveret en kat på mig. Jeg synes, at billederne her er så fine og motiverne er så smukke. Når jeg en dag skal have en katte tatovering, så skal den nok sidde på låret og kæft den bliver fed. Jeg kommer jo til at være helt dækket... I fucking love it. 

2 kommentarer :

  1. Er selv meget mere til det enkle og sorte, så derfor imponerer det mig utroligt meget, at du har modet på så "voldsomme" og farvede tatoveringer :-) Go for it!

    SvarSlet
  2. wow hvor er de skide flotte !

    SvarSlet