lørdag den 30. marts 2013

OPI NAIL POLISH: ALPINE SNOW


Jer som læser bloggen Pagik har allerede set denne neglelak. Den søde og smukke Pernille bruger netop dette neglelak til hverdag og jeg synes simpelthen, at det er så fint med helt hvide negle. Det er dog super svært at finde en god og dækkende hvid neglelak, men så lyttede jeg til Pernilles råd og købte denne. Det er den her neglelak fra OPI, som hedder Alpine Snow. OPI holder vildt godt og denne hvide var dækkende ved første lag, men jeg lagde lige et ekstra, hvor man ved mange andre neglelakke skal lægge rigtig mange lag. OPI findes i rigtig mange farver og står til 129, hvis jeg ikke tager fejl, så jeg vil helt klar hellere skaffe mig en samling af OPI, end at give næsten 200 kr for Chanel, som alligevel ikke holder super godt. Jeg er hvertfald rigtig tilfreds med min nye neglelak og det blive også de neglelakke jeg kommer til at købe fremover!

Mine evner til at lægge neglelak er så en anden sag. Not so good.

4 kommentarer :

 1. Hold kæft nogle fede billeder! Får helt lyst til, at male mine fingre hvide nu!
  anatomic-fashion.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hvid neglelak er så flot til sommerbrune hænder!

  SvarSlet
 3. Voldlækre billeder! Hvilke indstillinger brugte du? :)

  http://vintageforthewin.blogspot.dk

  SvarSlet