torsdag den 7. marts 2013

NYT SAMARBEJDE - BLOGMAG

Som nogle af jer måske godt ved, så har jeg lige indgået et nyt samarbejde! Jeg er blevet en af bloggerne for Blogmag og det er jeg så sindssygt stolt og glad for. Blogmag har fundet bloggere som de finder inspirerende, innovative og kreative og jeg er simpelthen så glad for, at være en del af konceptet.

Jeg vil også benytte lejligheden til at sige tusinde tak til alle jer som læser med derude og alle de dejlige mennesker, som skriver kommentare til mine indlæg. Jeg bliver så glad, hver gang jeg modtage en mail, får et like eller får endnu en læser. Det er simpelthen en så fantastisk følelse af accept og anderkendelse. Tusinde, tusinde tak. Jeg har snart 300 followers på bloglovin' og tilsparende snart 300 likes på facebook. Det er fandeme vildt. At forestille sig at der sidder 300 mennesker og følger med i, hvad man laver. Det er vildt. Tusinde tak.

Jeg beklager mangel på kreativitet angående billedet, men fred være med det.

4 kommentarer :

  1. åååha blogmag er et dejligt sted! Tillykke Amalie :D

    SvarSlet
  2. Tillykke med Blogmag!
    Dig og hunni ser søde ud C:

    SvarSlet