lørdag den 9. marts 2013

CONCERT SATURDAY NIGHT

Jeg fik aldrig fortalt jer, hvad jeg fik i julegave af mine storebror. Jeg fik nemlig et koncert billet til VETO her i Næstved. I dag er dagen så kommet og jeg skal til VETO koncert med min søde veninde/kollega Simone! Jeg glæder mig vildt meget, da jeg er utrolig glad for VETO, men samtidig glæder mig til stemning og så videre. Jeg går ikke særlig meget til koncerter, men det er noget, som jeg gerne vil lave om på! I må have en god aften, det ved jeg, at jeg får hvertfald!

Kys

6 kommentarer :

 1. Det må have været en helt vanvittig oplevelse!

  SvarSlet
 2. veto er bare genialt!
  http://marierodkjersfotoblog.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Jeg tænkte på om du kan huske, hvordan du har fjernet de hvide skygger omkring dine billeder, for så vil jeg meget gerne vide det? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre du, jeg tror, at jeg fik det fjernet gennem mine html koder, og det er desværre lang tid siden, at jeg designede bloggen, sorry :-(

   Slet