tirsdag den 19. februar 2013

THE CONCH PIERCING - PART ONE
Som nogle af jer nok ved, så blev jeg piercet sidste onsdag. Vi var i København med familien og vi kom forbi The Old Barber Shop, så jeg tænkte, hvorfor ikke? Jeg har gået og overvejet netop denne piercing i noget tid og så kunne jeg lige så godt. Jeg vil dog gerne have en ring i, når den er helet færdig. Piercingen hedder en conch og er en piercing "inde" i selve øret, som i måske kan fornemme på billedet. Selve "indgrebet" gjorde virkelig ondt og mit øre er stadig meget ømt. Er der nogle af jer, som har erfaring med denne piercing, som kan dele sin viden? Jeg er hvertfald rigtig glad for den og jeg er sikker på, at det bliver fedt med ring i om 2 ugers tid! Forresten var det rimelig svært at tage disse billeder, for jeg må indrømme... Øret er ikke den smukkeste del af kroppen.

11 kommentarer :

 1. Jeg lavede en selv en gang... gjorde rimelig nas, så den røg ud igen fordi jeg ikke kunne have mine hovedtelefoner på. Bum!

  SvarSlet
  Svar
  1. Shiiit dude! Det er rimelig hardcore! Fatter ikke at du turde! Men det er rimelig belastede ikke kunne have musik i det øre...

   Slet
  2. Hold det i hvert fald frit og rens det godt og ofte! Dit lange hår i sig selv kan være med til infektion. Det er mit tip i hvert fald :)

   Slet
  3. og det ser forresten fedt ud!

   Slet
  4. Hmm, jeg håber at det går!
   Jeg renser heller ikke for meget. Morgen og aften med saltvand!

   Slet
 2. Svar
  1. Tusinde tak søde! Jeg glæder mig super meget til, at den heler færdig!

   Slet
 3. Hej :)
  Jeg har også "lige"(3 måneder siden) fået lavet en conch for anden gang. Første gang gik der betændelse i. Mit bedste råd er, at lige meget hvor træt du er, så rens den de der to gange om dagen!!! Håber det ender godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm. Jeg har misset at rense det 2 gange og det gør sgu stadig ondt og er lidt hævet og sådan. Jeg havde noget penicillin liggende som jeg tager, bare for en sikkerheds skyld. Så jeg håber sgu, at det går :-(

   Slet
 4. Satte du selv en ring i efter 2 uger eller gik du til The Old Barber Shop og fik hjælp? Og må man godt skifte smykke allerede efter 2 uger? (:

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet