fredag den 8. februar 2013

THE BUFFALOESar I set disse sko i blogland på det seneste? Det burde i hvertfald, for Marie har også lige tilføjet dem til sin samling. Det er irriterende at have det samme, men for en gangs skyld, har mig og Marie noget tilfældes angående mode, haha! Men her er mine elskede nye Buffaloes. Jeg har købt den på denne hjemmeside til 900 kr, så de er halvdyre, men de er altså vildt cool. Skoene er tilpas kiksede, til at de er fede! De er ca. en centimeter højere end mine højeste creepers, men det der gør, at de ser så voldsomme ud, er sådan som hælen er opbygget. De er slet ikke lige så enkle som skoene fra Underground. Jeg er dog lidt bekymret for, hvad mine bekendte siger til dem? Hvad synes I? Er I til Buffaloes?

12 kommentarer :

 1. Jeg elsker, elsker, elsker dem!

  http://alice-in-wondertown.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. De er så vold fede! for satan da :D

  SvarSlet
 3. Æjj, de er seje! Jeg ville ønske, at jeg kunne gå i sådan nogle!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Sonja! Og du skal da bare kaste dig ud i det!

   Slet
 4. De er sååååååå lækre, jo!

  SvarSlet
 5. Super fede!
  -droemmespind.blogg.no

  SvarSlet
 6. Åh, hvor er jeg misundelig! Fandt på et tidspunkt et par buffalo i en genbrug til 50 kr, og tænkte at det var da et mega scoop.. indtil sålen begyndte at smuldre og falde af et par dage efter. øv øv øv.. er dog stadig optimist, og håber på at de findes derude et sted til ingen penge :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor irriterende! Men de kan sikkert købes billigt mange steder! Jeg tænkte bare, at jeg gerne ville have mine HELT egne og i den her model. Just keep looking! ;-)

   Slet