mandag den 4. februar 2013

4 kommentarer :

 1. Hey Amalie, jeg elsker dine billeder så meget!
  de fascinere mig, så det jeg godt vil vide er hvilket program du bruger til at redigere dem og hvordan kan dine billeder være så ''rene''?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Massiha! Tusinde tak skal du have!
   Jeg redigerer faktisk bare i photoscape og ganske lidt i photoshop.
   Well, renheden kommer meget fra skarpheden. Jeg har lige købt en nye kamera(d5200), hvilket er utrolig godt, så det betyder også meget. men så er der lav blænde og så har jeg gjort øjnene lysere, så de bliver mere tydelige.

   Slet
 2. dit højre øje på billed nummer 1 er jeg virkelig vild med! Det lyder virkelig underligt, men jeg synes bare det er super flot, og det er som om det har fået 'skygge' og 'glimt' hvis man kan sige det sådan!
  Flotte øjne i det hele taget ;-D

  www.lucasbergan.blogspot.com

  p.s skal på arbejde så kan først se din spørgerunde klokken 10 i aften! :-( typisk..

  SvarSlet