mandag den 18. februar 2013

NEXT BUY: DEMIN


Jeg har altid været en stor fan af Monki og som overspringshandling til mine fransklektier, så kiggede jeg lige nogle af deres nye vare igennem. Jeg faldt over deres nye demin items. Jakken synes jeg for eksempel er helt fantastisk. Det ligner, at den er vintage og så er jeg helt forelsket i længden. Jakken ville nok ikke være så pæn lukket, men jeg kan lige forestille mig den til sommer med bare ben, løst hår og en lækker kulør. Nederdelen vil blot blive endnu en til samlingen og den er jeg ikke helt besluttet på endnu, men kjolen... Så snart jeg så den på siden, vidste jeg, at det skal være den. Jeg er for det første helt forelsket i snittet og længden. Igen ville den være fantastisk til sommer med tatoverede arme og en fin lille studenterhue på mit hoved. Jeg ved da godt, hvad min løn skal bruges på i næste uge!

2 kommentarer :

  1. Det er den rigtige tankegang, haha!

    Jeg er også stor Monki-fan, og kigger så ofte jeg husker, på deres hjemmeside.

    SvarSlet