tirsdag den 5. februar 2013

MIN INSPIRATION: FACEBOOKSIDER

Jeg har fået en henvendelse omkring hvilke fotosider, som jeg synes godt om på facebook, så derfor har jeg valgt nogle af mine favoritter. Enjoy.

Framed by Eduardo er helt klart mit seneste fotograf-crush. Eduardo er helt fantastisk dygtig og arbejder med de smukkeste kvinder. Han formår at skabe en stemning og fange deres skønhed. Hans fotografi er meget sort/hvid, kroppe, mørke farver og smukke kvinder. Han er et perfekt eksempel på hvilken slags fotografi, jeg gerne vil beskæftige mig med. Før at jeg overhoved fandt hans side, ansøgte han mig personligt på facebook og da jeg så fandt hans side, følte jeg mig meget beæret! Gad vide hvor han har fundet mig? Og han har skrevet til mig, at hvis jeg en dag kigger forbi US, så skulle vi drikke kaffe sammen. (totalt stolt)Adriano Sodré er også en af mine nyeste fund og kæft jeg er forelsket. Adriano er helt fantastisk og alt hvad jeg gerne vil være! Han har fokus på naturligt lys, skønhed, ømhed og utrolig meget senge? Han fotografier kan kendetegnes ved det helt fantastiske lys og den uskyld, der er over hans billeder. Jeg misunder hans talent og vil helt klart prøve at efterligne nogle af hans billeder. Kæft han er dygtig og han er helt klar mit yndlings fotograf lige i øjeblikket. Lad mig finde sådan en kæreste med sådan et talent og jeg ville aldrig lade ham gå.


Soft Skin er et fotofællesskab på flickr, som nu også har fået en facebook side. Igen er det her sådan noget fotografi, som jeg vil lave og som jeg elsker så meget. Alle billederne er så naturlige, poetiske og så ufattlige smukke. Men igen er det der drager mig, det helt fantastiske lys på billederne og enkeltheden. Jeg er så fascineret. Hvis I nu har flickr, så jeg vil råde jer til at følge gruppen, da det er nogle fantastiske ting, som der bliver smidt op. Man skal have en flickr profil, for at kunne se gruppen.


Annette Pehrsson er også en utrolig dygtig kunster og også en af mine nye opdagelser. Hun gør sig mere i selvportrætter, hvilket også er det, som jeg gerne vil med min fotografi det kommende stykke tid. Hun minder meget om de andre sider, som jeg også har nævnt, så derfor vil jeg ikke gentage mig selv angående lys osv. Hun er hvertfald fantastisk og har en blog, hvis det frister?
Laura Makabresku er nok den fotograf, som jeg er mest fascineret af. Hun har skabt et helt univers, som stadig er ret nyt og forvirrende for mig. Hendes fotografier plejer at fortælle en historie og indeholder kærlighed, blod, kroppe, død og nøgenhed. Jeg er virkelig betaget af hendes arbejde og er nysgerrig. Manden der fremtræder i mange af billeder kysser med flere kvinder, der er mange ar og cuts og ja, jeg ved ikke hvad. Jeg beundrer virkelig, virkelig hende arbejde. Det er så smukt og råt. Hun er min største fascination og besættelse. Se hendes blog her.Leanne Surfleet opdagede jeg faktisk først på instagram og jeg har fulgt hende i lang tid. Hun gør sig også kun i selvportrætter og er utrolig kendt for hende arbejde. Hendes billeder er uperfekte, spøjse og meget, meget smukke. Jeg beundrer alt, hvad hun laver og jeg beundrer enkeltheden. Hvis jeg dog bare havde en kæmpe rum ligesom hende, hvor jeg bare kunne rende og tage billeder. Jeg elsker hendes kunst + hendes tatovering af en kat(fucking sejt)


Marcus mb er noget helt for sig selv. Han er DANSK og helt utrolig dygtig. Han går i 3.g ligesom mig selv, og hold kæft hvor jeg misunder hans talent. Marcus er teknisk helt fantastisk. Han er simpelthen så dygtig til at bruge sit kamera og til at redigere sine billeder + han får de mest fantastiske idéer. Han er en meget smuk ung mand som virkelig ved, hvad han laver. I burde virkelig gå ind og se på hans arbejde og blive lige så betaget af ham, som jeg. Jeg ville ønske, at jeg havde et bekendskab med en som ham.


Det var, hvad jeg havde at vise jer for nu, for jeg følger utrolig mange, men nu fik i blot mine favoritter. Jeg håber, at I finder dem lige så inspirerende som jeg.

4 kommentarer :

 1. Jeg bliver næsten helt ked af det, når jeg ser alle de dygtige folk. Jeg har så meget at lære!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på præcis samme måde. Sucks!

   Slet
 2. Virkelig fedt inspirationsindlæg!

  SvarSlet