fredag den 15. februar 2013

JEG ER KLAR


Jeg er klar. Jeg er klar til at spring ud i livet igen. Jeg er klar til at blive forelsket igen. Jeg er så klar, at den næsten kilder i min mave bare ved tanken. Tanken om kys, kram, glade dage og søde smil. Uh, hvor er det dog fantastisk og hvor jeg dog glæder mig. Glæder mig til den tilfældighed, der vil gøre, at jeg vil forelske mig igen. Møde en helt ny og hengive mig til vedkommende. Jeg er på ingen måde på jagt, men nyder blot mit selvstændige tilværelse med mig selv som fokuspunkt. Jeg nyder, at jeg kan bruge tiden på, hvad jeg vil og at min lykke ikke defineres af en anden. Men jeg glæder mig dog til at dele mit liv med nogen igen. Når det sker, så sker det, men nu er jeg klar. Det har taget mig et år, men jeg er klar nu. Kærlighed er en spøjs og utrolig farlig ting, men samtidig er den så smuk og fascinerende. Jeg er klar til at lukke kærlighed ind i mit liv. Mine sorger er væk og lagt bag mig. Jeg er blevet klogere på livet og klogere på mig selv, men nu er jeg klar.

12 kommentarer :

 1. så smukt, at jeg ikke kan sige andet. sidder uden ord tilbage.
  smukt smukt smukt <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde Camilla, tak <3

   Slet
  2. jeg har forresten brugt din tekst i et indlæg af min egen kreation http://ukendtmenneske.wordpress.com/2013/02/18/i-know-i-never-leave-you-baby-but-i-got-to-go-away-from-this-place-ive-got-to-quit-you/

   Slet
  3. Jeg har set det og kæft det er sødt <3 TAK!

   Slet
 2. Jeg ved, at den her kommentar er totalt plat, men jeg synes nu, at den har sin berettigelse i situationer som denne, så: YOU GO GIRL! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, at den er så passende, haha :-D

   Slet
 3. Det lyder skønt. Det er dejligt at høre :)
  Glæder mig også til den dag jeg bliver klar igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er hvertfald rart, at have lyst til at begive sig ud i det igen.
   Og det skal nok komme søde Ditte, det tager sin tid, men pludselig kan man bare mærke det <3

   Slet
 4. Hvor er det herligt for dig !
  Forhåbentlig bliver det snart min tur.
  Men det er så dejligt opløftende at læse sådan et indlæg her. Det hjælper lidt på det hele :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Caroline! Men det skal nok blive din tur, en dag så føler man sig bare gladere og man føler sig ikke lige så knyttet det det andet menneske mere. Jeg savner ham stadig og tænker på ham, men jeg er klar til at komme videre og prøve noget nyt :)

   Men hver dag bliver det lidt bedre. Men jeg er super glad for, at det har kunnet hjælpe dig lidt <3

   Slet