søndag den 24. februar 2013

GALLA INSPIRATION


Sommeren nærmer sig og jeg bliver snart student. Sammen med studentertiden hører galla. En aften med dans, glæde, dejlige mennesker og det er en aften, hvor alle de unge kvinder, kan få lov til at være prinsesser for en aften. Jeg har siddet og kigget på lidt kjoler i lidt tid og jeg er helt forelsket i Haute Couture kjolerne. Her til aften opdagede jeg kjoler fra Valentino... Åh Gud... Hvor er jeg forelsket. Kjolerne er lige mig og når jeg skal giftes, skal det være i en af kjolerne fra mærket. Hvis jeg kunne, ville jeg selvfølgelig købe en af disse kjoler, men de er simpelthen så dyre, så vi får nok en skrædder til at lave noget lignende. Men kæft jeg er forelsket i disse 2 kjoler. Jeg tror ikke, at min galla partner bliver så glad, men jeg er så ligeglad, sorry to say. Farverne, snittet, længden, stoffet.. Det hele er fantastisk og så eventyrs agtig.

8 kommentarer :

 1. Svar
  1. Jeg tror også, at den bliver mest a lá den, da det sikkert bliver varmt at danse!
   Men kæft de er smukke!

   Slet
 2. Jeg kan bedst lide den til højre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også SMÅ smuk!
   Hvis den var i hvid, skulle den være min brudekjole!

   Slet
 3. Åhh, ja. Hvem dog bare havde pengene til en Haute Couture kjole til galla! Man ville jo blive festens midtpunkt, hvis man kom iført sådan én.
  Jeg skal til galla her på lørdag og er ved at have de sidste ting på plads... men det har godt nok også været en kamp at finde den perfekte gallakjole!

  SvarSlet
 4. Sikke nogle smukke kjoler!

  SvarSlet