tirsdag den 19. februar 2013

ANTOHER CASIO WATCH


 Dette indlæg af sponsoreret af Ur Kompagniet, men billeder og holdninger er mine egne.

Jeg har fornylig modtaget dette fine, fine ure fra Casio. Det er i lysegrå, men ligner en brækket hvid, så det ville sagtens kunne fungere i et helt hvid out. Hvis jeg skal være ærlig, er jeg faktisk en stor fan af Casio og især deres retro/classic modeller. Nu er jeg ved at have mig en lille samling og jeg er selv ret glad for den. Casio's ure er vandtætte, lette og så kan de lyse i mørket, når man trykker på en af de 3 knapper. Denne model kan finde på denne side og faktisk ikke særlig dyrt. Modellen findes også i orange, pink, grøn og gul. Ur Kompagniet har generelt nogle rigtig fine ure på deres hjemmeside og så har de super god service!


Ingen kommentarer :

Send en kommentar