lørdag den 9. februar 2013

70 ÅRS KÆRLIGHED

Disse 2 fantastiske mennesker som I ser på billedet er min oldemor og oldefar. Vi har i dag været til deres jern bryllup. Det er altså 70 år. De har elsket og æret hinanden i 70 år. Jeg har så meget respekt for de 2 mennesker og de er mine største forbilleder. De har elsket hinanden i medgang og modgang og delt hele deres sammen. Det er ægte kærlighed. Det er hvad, jeg ønsker for min fremtid. Det er også deres kærlighed, som min seneste tatovering symboliserer. Kæft de er nogle fantastiske mennesker.

6 kommentarer :

 1. Hvor er det bare flot/smukt!
  Det er så fantastik at to mennesker kan være sammen (have så meget kærlighed for hinanden) i så mange år. Skal også til guldbryllup i år, synes også det er vildt at tænke på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Clara!
   Det er så inspirerende og sådan burde det fandeme være. Ægte kærlighed!

   Slet
 2. elsker billeder af ældre folk!
  har selv lige lavet fotoreportage på et plejehjem, kig forbi
  http://marierodkjersfotoblog.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er noget helt specielt ved, at tage billeder af gamle mennesker!

   Slet
 3. Mine bedsteforældre har selv haft diamantbryllup, hvilket jeg synes er vildt, men 70 år :O Tillykke til dem, må de leve lang tid sammen endnu!

  SvarSlet