lørdag den 5. januar 2013

THE KITTY CREEPERS

Så kom de omtalede creepers endelig på bloggen! Jeg har snart skrevet om dem i en måned, men grunden til at se ikke er kommet på noget før, er at Post Danmark og helligdage ikke arbejder særligt godt sammen, så jeg har først fået dem her efter jul. Nu er de kommet og de er så skønne og fantastiske. Modellen her har jeg altid været meget forelsket i og nu er den endelig min. Her på billederne er de dog blevet brugt op til flere gange, så de er ikke lige så perfekte og nye mere. Skoene er fra Underground og er købt på tilbud på ASOS. Jeg er lidt snobbet angående mine creepers. Man kan få mange efterligninger og meget billigere modeller end dem fra Underground, men jeg holder mig til "moderen af creepers". Alle mine 3 creepers er alle fra Underground og har generelt været ret dyre(Dog ikke Acne dyre), men de er det værd. De er rå, klodsede(på den fede måde), unikke og smukke. Jeg ejer et par i hvide og grønne og et par i helt sorte og med dobbelt sål.

4 kommentarer :