mandag den 14. januar 2013

THE HIPPIE TEE

Jeg har længe overvejet at anskaffe mig en af disse besynderlige t-shirt og da jeg var i Episode for nogle uger siden, valgte jeg så at købe en. Jeg er selv ret forelsket i den faktisk, da den er tilpas kikset. Mit stil er et sted, hvor jeg ikke helt er tilfreds og det er noget, som jeg må lave om på. Det vil også betyde, at der vil blive solgt ud i mit klædeskab. Det må være et af mine nytårs forsæt: At "skifte" stil. Det er sker for mig før, så mon ikke at jeg kan gøre det igen? Der komme mere om "stilen" i et andet indlæg.

10 kommentarer :

 1. Tilpas kikset - det helt rigtige ordvalg! Dejlig t-shirt!

  SvarSlet
 2. oh cool! Where is it from?

  SvarSlet
  Svar
  1. Thanks Hanna! Well, it is bought in a vintage store called Episode. It is placed in DK, Copenhagen. Urban Outfitters also sometimes has these kind of tees :-D

   Slet
 3. Den er virkelig fantastisk! Har ogå længe over vejet at købe en, men har ikke set nogen nogen steder :-b

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg synes, at du skal købe en :-D

   Slet