fredag den 11. januar 2013

THE BOY LONDON SWEATSHIRT

Mit yndlingsmærke for tiden er helt klart BOY LONDON. Det er råt, det er engelsk, det punk og det er fucking fantastisk. Som nogle af jer nok ved, ejer jeg allerede en t-shirt med samme motiv. BOY LONDON's produkter er rimelig svære at få fat i, da de er udsolgt rigtig mange steder. Min t-shirt købte jeg på en eller anden lille hjemmeside og min sweatshirt på ASOS, da jeg var så ufattelig heldig at opdage den kort efter, at de havde lagt den op. Den er den bluse, som jeg går mest med og jeg elsker den virkelig. Min yndlings beklædningsdel lige pt.

12 kommentarer :

 1. Jeg er helt enig! Har du set at man nu kan få en Boy London nederdel?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh Gud jeg er forelsket! Den cropped t-shirt er også amazing!

   Slet
  2. Ja, det er simpelt hen det bedste i hele verden hehe

   Slet
  3. Jeg tror nok lige, at jeg skal anskaffe mig den næste måned!

   Slet
 2. seriøst, den er så læææækkker jo

  SvarSlet
 3. Den er så fucking fantastisk!

  SvarSlet