tirsdag den 8. januar 2013

MORE GLITTER SOCKS

Jeg gjorde det sgu igen... Dette er trejde gang, at der er glimmer strømper på bloggen(første og anden gang). Jeg er type, der har sokker på om sommeren i mine sko, for det ser sgu så sødt ud og kikset på en god måde. Ellers det synes jeg hvertfald. Derfor er det vigtige at have noget, som passer til ens tøj og nu har jeg da snart alle farver sokker, som jeg behøver. Disse er også købt i H&M dog i dameafdelingen denne gang. Jeg ved ikke, om de er i Næstved's egen H&M, da disse er købt på strøget. Men jeg har sgu et eller andet med søde og sjove sokker.

Hvad synes I? Er der gået for meget glimmer sokker i den?

8 kommentarer :

 1. *glitterglitterglitter* <3

  SvarSlet
 2. Man kan bare ikke få nok glimmer!!
  Det har jeg altid sagt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, det lyder fornuftigt Marie! ;-)

   Slet
 3. Ej, nu bliver jeg jo også nødt til at købe dem, haha :-)
  Jeg går også altid i strømper om sommeren, og det giver jo bare den perfekte, kiksede effekt :-b plus at jeg fryser mine tæer, hvis ikke jeg har strømper på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja, sorry, så mange gode sokker altså :-D

   Slet
 4. Åhhhhh, må da også eje disse!! <3

  SvarSlet