onsdag den 16. januar 2013

BECOMING A GROWN-UP

Så har jeg fået visitkort. Jeg fik dem ind af døren i går og jeg er ret tilfreds! På vistaprint kan man få dem til ingen penge, så jeg bestilte hurtigt nogle. Jeg skal måske være streetstyle fotograf til modeuge, så de er meget gode at have. Jeg føler mig dog lidt mere professionel, trods at jeg er langt fra.

8 kommentarer :

 1. Skal også til modeugen i københavn, så kan det være vi ses? Overvejer også at bestille nogle visitkort, synes i hvert fald dine ser rigtig fine ud! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes, at det lyder som en rigtig god idé! Har du været til modeuge før? Jeg ved nemlig ikke, hvordan alt det fungerer..

   Men visitkort lyder som en god idé og så koster de ikke så meget ;)

   Slet
  2. Har kun været til det en gang før (sidste år i august). Det er også rigtig svært at finde ud af! Men hvis du vil ind at se nogle shows,så prøv at find modeugen's hjemmeside og kontakt nogle af de designere, du synes ser interessant ud. Og så er det bare at krydse fingre, for om man kan få en plads. Du kan endelig spørge, hvis du har nogle spørgsmål. Så skal jeg gøre, hvad jeg kan for at svare :)

   Slet
  3. I'll do :-D
   Lige nu er jeg i venteposition angående shows, så nu ser vi :-D

   Slet