fredag den 18. januar 2013

ASOS MIDI-DRESS

Jeg har tidligere skrevet om midi-kjoler på bloggen og selve længden er helt klar mit yndlings. Jeg ejer et par nederdele med den længde og nu også den her kjole. Kjolen kan købes her og koster ikke super meget. Jeg fortryder dog, at jeg ikke også købte den i sort, men nu har jeg en anden kjole i tankerne ;-)

2 kommentarer :

 1. Jeg er virkelig også forelket i midikjoler, og har en helt perfekt af slagsen i mine tanker, men har endnu ikke været i stand til at finde et sted, hvor en sådan kan købes. Den er egentlig meget simpel, så jeg burde måske finde nål og tråd frem og sy den selv, meeeeeeen magter det ikke helt, hæhæhæ :-)
  Den der er jo også fantastisk fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er RIGTIG mange fine på asos synes jeg. Prøv at søge på "midi dress"', der er ret mange faktisk!<3

   Jeg MÅ også prøve at sy nogle, måske kan jeg sælge nogle ;-)

   Slet