fredag den 14. december 2012

OVERSPRINGSHANDLINGER

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketMit hoved er fyld med alt andet end SRP i øjeblikket. Jeg er bagud og mange er færdige.. Jeg er ikke engang gået i gang med analysen endnu, DOG jeg har tænkt mig at starte på den i dag. Disse billeder tog jeg i går inden, at jeg skulle op på biblioteket for at læse lidt og de er så random. I øjeblikket går jeg så meget med langærmet og jeg helt glemmer min nyeste tatovering. Jeg elsker den. Den er så smuk.

6 kommentarer :

 1. har det på fuldstændig samme måde som dig. jeg har kun fået skrevet to siders redegørelse og selvom min fornuft siger, at jeg burde tage mig sammen, er der så mange andre ting jeg hellere vil end at sidde med en dum srp, som kun gør min december måned alt for deprimerende..
  er også vild med det første billede! lyset er fantastisk og giver mig lyst til selv at tage flere selvportrætter :) hvis ellers min trætte syge krop ville få det bedre ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er så irriterende. Jeg får stress jo!

   Og mange tak! Det synes jeg da bare, at du skal kaste dig ud i! Naturligt lys fra vinduer er virkelig så smukt! ;-)

   Slet
 2. Du er helt utrolig dygtig til at tage stemningsfulde billeder!!

  http://nicolelyhne.blogspot.dk/

  SvarSlet