søndag den 9. december 2012

EN PAUSE FOR SKRIVERIET

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Som nogle af jer nok ved, så er jeg pt i gang med at skrive SRP. Jeg synes, at det er noget værre noget. Man føler sig meget presset, men alligevel har man jo meget lang tid til at skrive i. Min facebook-væg er spammet med SRP opslag, hvor folk skriver at de har skrevet x-antal sider. Det er stressende, da man så sammenligner med sig selv, og tænker at man slet ikke er nået særligt langt. Ak ja. Men 3.g er snart ovre og 1. halvdel er snart ovre.

Jeg trængte til luft. Jeg trængte til at komme ud i min elskede skov, hvor jeg tilbringte meget af min sommer. Jeg elsker det sted. I dag er det blevet forvandet til et så smukt snelandskab. Jeg gik ca. 20 minutter pakket fuldstændig ind, for at komme til skoven og da jeg bevæger mig gennem stierne, begynder det pludseligt at sne. Kæmpe store snefnug dalede langsomt ned og jeg var næsten ved at græde af glæde. Det var så smukt. Så magisk. Jeg gik og hørte Prinsen af Egypten soundtracks som næsten var guddommelige toner. Det var helt fantastisk. Trods at det er skide koldt og svært at komme frem, er vinteren så smuk.

14 kommentarer :

 1. Elsker billederne .. så stemningsfyldte!

  - Du er forresten velkomme til at smutte forbi min blog. Der er lige nu en stor give-away i gang, hvor du kan være heldig at vinde bl.a 1 EOS læbepomade og 2 Essie neglelakker.
  http://vintageforthewin.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Elisabeth, jeg er faktisk også utroligt tilfreds!

   Jeg vil da lige kigge forbi! <3

   Slet
 2. Meget fine billeder. Jeg husker selv det skide SRP-ræs. Jeg prøvede så vidt muligt at lade vær med at logge på facebook (harder than it sounds..), man bliver så pokkers stresset og frustreret af det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak! Man prøver hele tiden at sige til sig selv, at man ikke skal ligge på facebook, men man kan sgu ikke lade være.. Glæder mig bare til, at den er overstået. Mangler bare lige at læse en roman..

   Slet
 3. Rigtig fine billeder! Jeg får en følelse af at jeg selv er ude i skoven at gå når jeg ser dem.

  SvarSlet
 4. Super smukke billeder! Og du har helt ret - vinteren er nemlig så flot! :-)

  // annaseeberghansen.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Svar
  1. Det var også det førset jeg tænkte <3 Så var der selvfølgelig en af mine facebook venner, der skulle skrive til en af billederne: Der er da intet magisk ved sne, det er lige så meget en nedbør som regn og hagl.

   Idiot. Jeg er enig med dig Sonia <3

   Slet
 6. Du er så forbandet dygtig, altså! <3

  SvarSlet
 7. Det lyder virkelig smukt! Billederne er også utrolig smukke! Du er virkelig god til at tage billeder. Shit man. Jeg håber jeg kan tage nogle lige så smukke billeder når jeg får købt mit kamera:-)

  blog-sille.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig også smukt Sille. Og tusinde tak <3
   Og du skal bare øve, øve og øve dig! Så kan det kun blive godt <3 Jeg startede også på 0 og jeg har lang vej igen.

   Kys

   Slet