lørdag den 15. december 2012

DANISH WINTERFør at du overhoved trykker start på denne video, så sæt den til at vise i HD, for så er videoen så meget bedre. Men jeg filmede alle disse klip, da jeg var i skoven sidst. Jeg har ikke været sønderligt kreativ, jeg kunne hverken holde kameraet stille eller fokusere, men synes nu, at den er blevet meget hyggelig. Det var bare så magisk, da det begyndte at sne og jeg elsker at lave disse små klip. Jeg har så mange forskellige liggende alle mulige steder. Jeg lavede filmen her i nat, men jeg opdagede her til morgen, at jeg har brugt det samme klip 2 gange, men det er der ikke så meget at gøre ved nu. Den er stadig sød og fin.

Kan I huske min video fra i sommers?

4 kommentarer :

 1. Der er et eller andet magisk over skove. Så stille og salige, men fuldkommen spækket med dynamik og liv. Jeg synes du har fanget den magi rigtig flot i den her video :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er fuldstændig enig. De er skræmmende, smukke og fascinierende på samme tid . Det er helt fantastisk.

   Men jeg er glad for, at du godt kan lide den, for den er ikke helt på samme niveau, som den første, så tusinde tak!

   Slet
 2. Har lige set den på facebook - den er så smuk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glaf for at høre Andrea! Jeg tror også, at jeg vil lave en om London, når jeg skal derhen næste måned! ;-)

   Slet