mandag den 19. november 2012

THE DOVE TATTOO

Photobucket
Denne tatovering er der blevet snakket om i mange, mange måneder snart. Jeg bestilte tid for mange måneder siden og i fredags kom dagen endelig. Jeg havde sommerfugle i maven, var vildt nervøs og også lidt bange. Jeg vidste ikke, om jeg ville klare smerten så længe - men det gik jo fint.

Det her er min nye due tatovering, som jeg fik lavet i Royal Tattoo i Helsingør og jeg fatter slet ikke, hvor dygtige de er. Det skal helt klart være det sted, jeg vil komme resten af mit liv. Jeg gav 2500 kr for den, så det er meget passende. I butikken er servicen helt i top i forhold til nogle af de steder, jeg har været og man følte sig virkelig velkommen. Der er mange der har spurgt, om den gjorde ondt... Well.. Det er jo ikke en dans på roser og til tider gjorde det skide ondt og det var smerte 2 timer non stop. Den har været rigtig øm de sidste par dage, men smerten er ligesom bare anderledes. Nu begynder den at hele og det er som om at det trækker i hele huden. Det er lidt træls og jeg glæder mig SÅ meget til at den er helet.

Den er et symbol på min oldemor og oldefar. De er begge i 90'erne og næste år har de været gift i 70 år og de elsker stadig hinanden helt ubetinget. De er de sødeste og rareste mennesker i hele verden og de er virkelig mine forbilleder, hvad angår kærlighed. Jeg har altid troet på evig og ægte kærlighed, men livet har arbejdet imod mig. Mine oldeforældre holder lidt mit håb oppe og jeg håber, at jeg møder en, som kan feje mine ben væk under med. Den er et symbol på evig og ægte kærlighed og et symbol på en ny begyndelse og en ny fremtid.

Jeg er så forelsket i min nye tatovering og jeg er helt vild med stilen. Kicking it old school. Da jeg var færdig i stolen, kunne jeg slet ikke lade være med at smile og tatovøren var også så stolt af sit arbejde. Den er blevet meget bedre, end hvad jeg havde regnet med og den blev faktisk også meget større, men det gør virkelig ikke noget. Det er jo næsten et halvt sleeve! Jeg har bare lyst til at vise den frem hele tiden.

Lige nu kan jeg næsten ikke vente til mit næste projekt en gang næste forår/sommer.

Hvad synes I? Er den godkendt? For jeg føler mig riiiiimelig badass!

18 kommentarer :

 1. Godkendt! Den er simpelthen så skøn. Virkelig god stil (oldschool, som du selv si'r). Bare så flot! Helt klart smerten værd!

  Jeg vil også gerne snart tage mig sammen til at få en tatovering - mine forældre er bare ikke så meget for det, haha. Og jeg er jo stadig under 18. Oh well!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde, tusinde tak Sonja! Jeg har aldrig været så glad for noget før! GET TATTOOOOOOS <3

   Slet
 2. mere end godkendt! så fucking fed

  SvarSlet
 3. fantastisk resultat! og smuk tanke bag den

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde Ditte! Tak! Ps. din er jo også fucker fed!

   Slet
 4. Shit den er smuk! den er smuk, og man kan da mærke at der er nogle følelser bag den:-)

  blog-sille.blogspot.com

  SvarSlet
 5. cool !
  http://marierodkjersfotoblog.blogspot.dk/

  SvarSlet
 6. Den er vildt smuk! Elsker tankerne bag den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Mathilde <3 Jeg er også super glad for den selv <3

   Slet
 7. Det er genialt!!! kaster nogle håndtags og respekt efter dig… fordi du er så sej!

  SvarSlet
 8. Fantastisk flot!! wow! Og meningen med den gør den endnu smukkere.

  SvarSlet