mandag den 5. november 2012

Photobucket
Mit humør for i aften. Hurra. Det giver mig ondt i maven.

4 kommentarer :

 1. Kender det.. Alt for godt! Har været ulykkeligt forelsket i et år nu.. Det startede lykkeligt, og ja.. Men jeg har lært at leve med at jeg nok aldrig glemmer ham, selvom det ikke var meningen at vi skulle være sammen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er sgu så skide træls, men jeg tror først at man kommer over det, når man finder en ny. Om det så er en rebound eller the great love så er det det der skal til. Man lærer jo af skidtet, men det er da bare utroligt, at det er det, der skal til. Suk. Kram herfra <3

   Slet
  2. Ja. Og jeg/vi er jo kommet stærkere ud af det, og med erfaringer, så noget godt er der jo sket. Og jeg havde ikke været foruden noget af det. Ikke engang de hårdeste øjeblikke. God morgen, og god tirsdag.<3

   Slet