tirsdag den 6. november 2012

JUST RANDOM

PhotobucketHøjde? Omkring 168 cm. Alder? 18 år. Jomfru? Nej. Skostørrelse? 39. Ryger du? Nej, ikke til hverdag. Til fester hænder det - men har tænkt mig at stoppe med det også. Drikker du? Ja, det gør jeg. Men jeg får ikke det samme rus ud af det, som jeg gjorde da jeg var lidt yngre. Jeg tænker for meget, og så blive fulde folk bare akavede og ucharmerende. Har du taget stoffer? Never have and never will. Alder, du forveksles med? Ofte ældre end hvad jeg er. Har du tatoveringer? Jeps, jeg har 7 indtil videre. More to come! Vil du have flere tatoveringer? Ja selvfølgelig! d. 16/11 <3Har du piercinger? Ja, jeg har 6 huller i mine øre og en næsepiercing. Jeg har haft både i over- og underlæben(har nogle grimme ar nu) Vil du have flere piercinger? Ja. Jeg vil gerne have septum, men så skulle det være som erstatning til min næsepiercing. Bedste ven? Jeg har ikke haft en i mange år, men jeg vil umiddelbart sige min kollega Mathilde og min mor. Status? Single. Største turn on? Charme, smukke øjne og gerne brune, skæg, højde, intelligens, sunde hobbyer, tatoveringer, smykke hænder, kreativ. Største turn off? Overvægt, rygning, for meget selvtillid, karl smart, festaber, egoisme, mangel på kreativitet og følsomhed. Yndlingsfilm? Phantome of the opera, Dear John, Det levende slot, Op!, Svaneprinsessen, The Vow, alle BBC-natur domumentar, Bed - Spis - Elsk, Ps. I love you, Pirates Of The Caribbean, Mr. Nobody, Twillight sagaen og mange flere. Hvad elsker du, når folk gør? Lange knus, taler oprigtigt, er fornuftige, hviler i sig selv, smiler, har humor, er høflige og tænker kreativt. En, du savner? Min mormor. Mest traumatiske oplevelse? Mormors død, seneste kærestesorger og angstanfald i folkeskolen. En tilfældig fact om din personlighed? Jeg elsker at være alene og nyder mit eget selskab. Hvad hader du mest ved dig selv? At jeg ikke tror på mig selv. Hvad elsker du mest ved dig selv? Min kreative måde at tænke på. Hvad vil du være, når du bliver “stor”? Jeg vil gerne være fotograf eller noget i den retning. Hvad er dit forhold til dine søskende? Jeg har en storebror på 20 og vores forhold er ikke, hvad det har været. Hvad er dit forhold til dine forældre? Rigtig godt, især godt til min mor. Din definition på den perfekte date? Dybe samtaler, gode kys, god stemning, kram, gåture. Har du nogle kæledyr? Jeg har 2 katte og 2 hunde. En beskrivelse af den dreng/pige, du er forelsket i? Nærmere den jeg senest var forelsket i: Høj, slank, ufattelig smuk, blåøjet, kreativ, soledarisk, beskeden, venlig, omsorgsfuld, nede på jorden og det rareste menneske nogensinde. Beskrivelsen af den person, jeg mindst kan lide? Pas. Hvad hadede du mest ved at gå i skole? Jeg går stadig i skole, men jeg hader at alt er ustruktureret, jeg hader mine egne forventninger, jeg hader at folk der ikke laver en skid, klarer den og får samme karakter, som den som faktisk laver noget og jeg hader, jeg ikke har tid til mig selv. Hvad stod der i din sidste sms? Uhhh!!! Hvilke ord bryder du dig mindst om? René, forevigt, for altid, aldrig. Hvad synes du er attraktivt ved en kvinde? Langt hår, store øjne, brune øjne, brunt hår, former, tynd(ja, det modsiger hinanden), store læber(ikke for store), krøller, beskedenhed og solidaritet. Hvad synes du er attraktivt ved en mand? Hænderne, skæg, tatoveringer, højde, trænet krop og store brune øjne. Hvor vil du gerne bo? 
København. En usikkerhed? At folk synes at jeg er mærkelig, at jeg er sær, snobbet, deprimerende eller grim. Mest værdsatte karaktertræk? At jeg hviler i min person og er glad for, at de ting jeg har været igennem, har gjort mig til den jeg er.

Mange af spørgsmålene var svære at være på og mine tanker løb løbsk. Jeg har lånt spørgsmålene fra Marie og husk nu! Spørgerunden hvor I bare kan spørge løs.

4 kommentarer :

 1. Amalie, du skal simpelthen lade være med at være så usikker. Du er en af de dejligste mennesker jeg nogensinde har mødt - du er ærlig, rar og ikke mindst utrolig smuk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Yeah, det burde jeg virkelig. Jeg tænker bare, at jeg har brug for en sejr. Giver det mening? Noget der vil give mig gå-på-mod!

   Men hold kæft du er et dejligt menneske Kristina <3 Love to yoou <3

   Slet
 2. billedet er syret lækkert, elsker det. og det var simpelthen ren hygge at sidde at læse random facts.. det er bare én af de ting jeg elsker af indlæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak!
   Og hvor er jeg glad for, at du kan lide indlægget!

   Slet