tirsdag den 27. november 2012

CRAVING: MIDI DRESSES

Photobucket
Bourdeux og grå kjole - Lyserød kjole - Blåmønstres kjole
Det er normalt ellers virkelig sjældent, at jeg laver sådanne collager her, men fred være med det. Som I nok ved er jeg en kæmpe beundrer af kjoler og nederdele og jeg har siddet og surfet lidt rundt på asos, og nu er jeg forelsket. Denne længe på kjolerne hedder midi og er nok min yndlingslængde. Nogle tænker nok at det er noget, som gamle kvinder går I og forbinder det med jeres gamle bedstemødre, men jeg finder det så feminint og klassisk og jeg elsker det virkelig. Ingen af disse kjoler er særlig dyre og jeg regner nok med at købe 3 af dem, bare som en lille julegave til mig selv! Jeg havde egentlig også tænkt mig at købe nogle creepers, da de var på tilbud for nogle få dage siden, men nu har asos åbentbart fortrudt og de er sat op til 1000 kr igen. Fuck også. Og det er forresten ikke fordi, at jeg er en idiot til at beskære billeder, men asos' fotografer har valgt ikke at få hverken fødder eller toppen af hovedet med. Nice one dude.

4 kommentarer :

 1. Når man er lav og tyk ser midi (eller maxi) kjoler ikke særlig godt ud på en. Øv. Men de er virkelig lækre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du måske have ret i kære Sonja, men jeg kunne forestille mig at du ville se skide sød ud i kjole!!

   Slet
 2. Suk, de er alt for lækre

  SvarSlet
  Svar
  1. Indeed! Købte dog kun en - man må jo spare lidt!

   Slet