onsdag den 7. november 2012

BOY LONDON T-SHIRT

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketSom nogle af jer nok har set på min facebook side og lidt her på bloggen, så jeg har fået min BOY LONDON t-shirt hjem! Jeg er simpelthen så forelsket i den og er generelt bare vild med mærket. Hele BOY LONDON's univers inspirerer og fascinerer mig så meget og jeg vil gerne være en del af den kultur. Nu har jer hvertfald købt mit første stykke tøj fra dem og det bliver ikke det sidste! Jeg havde dog utrolig svært ved at finde trøjen og det tog mig 2 timer at finde en hjemmeside, hvor de bare havde en enkelt tilbage. Jeg er bare super glad for den og vil jeg komme til at bruge den så meget i fremtiden. Jeg har købt den i en large, da jeg tænkte at den skulle være oversize, men der overdrev jeg vidst lidt. Den er lidt for stor i det og det er lidt ærgeligt, men hvad kan man gøre? Glad er jeg hvertfald!

10 kommentarer :

 1. Du kan vaske den eller/og putte den i tørrerumbleren. Så bliver den mindre:-)

  blog-sille.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg tænkt på. Jeg er bare lidt mange for at det går galt og den vil prøve ødelagt :-(

   Slet
  2. Så kan du bare vende vrangen ud ad, hvis det er fordi du er bange for at printet skal gå i stykker!

   Slet
  3. Tak for tippet!
   Den er faktisk blevet lidt mindre nu! Skide lækkert!

   Slet
 2. Hej Amalie

  Hold da op for en fantastisk bluse alligevel!
  Og ved du hvad?! Jeg fik lavet min tattoo i dag i KBH!
  Altså den ulovlige fordi jeg er under 18, og jeg er helt vild med den!
  Haha, vi kan starte en klub eller sådan noget, haha :-)

  - Annemette Katarina :-)
  // fashiondioxide.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Ville dræbe for at få fingrene i den. Ærgerligt at mit kreditkort ikke er enig :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. I know the feeling! Det er irriterende, at de skal være så dyre og de er sindssygt svære at få fat i!

   Slet