mandag den 22. oktober 2012

SIMPEL VINTAGE

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
T-shirt: Vintage | Nederdel: Vintage | Sko: Dr. Martens


Et hurtigt lille indlæg her fra. Jeg er skide træt, for min første dag efter ferien var med 4 moduler. Puha dog. Men det her sæt beskriver meget god, hvad jeg går med til hverdag. En nederdel og en t-shirt. That's me. Jeg er dog i tøjkrise for tiden, da jeg synes, at det hele er lidt kedelig og der er en stil, som jeg sindssygt gerne vil have i - det får I at se senere. Jeg skal også lige vænne mig til håret - det er meget anderledes! Jeg tænker, at jeg vil gå efter at "ændre stil" i 2013 - det passer mig bare bedre.

Ps. billederne er ikke så gode, men min selvudløser er død for strøm - pisse fedt. Så det var skide besværligt og ikke særlig nuanceret. Bedre end ingenting!

4 kommentarer :

 1. Hvilke vintagebutikker går du i? Du finder da de lækreste ting!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hovedsagligt kirkens korshær og røde kors. Røde Kors is thaa shiiit <3
   Og tak!

   Slet