mandag den 8. oktober 2012

NU BLIVER DET BEDRE

Photobucket

Jeg glæder mig til 2013. Jeg troede at 2012 skulle bliver mit år. Jeg ville blive 18, jeg skulle have tatoveringer, jeg skulle på Roskilde første gang, jeg skulle bliver 3.g'er og jeg ville have været i et fantastisk forhold i 1 år. Alt dette blev smadret af en fyr som valgte at ødelægge alt dette for mig. Min fødselsdag blev ødelagt, min Roskildetur blev ødelagt og hele sommeren har været en kamp. Nu står jeg er. Godt i gang med 3.g og skal snart til at skrive SRP. Den skal bare overståes. Men nu nærmer lyset mig - nu bliver jeg snart student. I år 2013 får jeg studenterhuen på, jeg regner med at blive forelsket, hvis jeg ikke allerede bliver det i år, jeg vil komme til at kunne dyrke mine interesser, jeg kommer til at flytte til København, hvor jeg håber at omringe mig af kreative mennesker. 2013 bliver mit år - nu hvor 2012 er halvt ødelagt. Tak. Tusinde tak. Men nu kan det kun blive bedre; prince charming, copenhagen and freedom - come to me please.

16 kommentarer :

 1. Åh altså, jeg vil med dig til København!

  SvarSlet
 2. Du skal bare tro på det Amalie! Du er så stærkt! :-)

  SvarSlet
 3. Enig med Laura! Og Amalie, de der gimp du har lagt ud - hordan gør du det? For når jeg laver dem og gemmer dem i photoscape, så virker det ikke...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, tænkte jeg nok ;-)
   Men jeg søgte bare på video to gif converter på google og fandt et gratis program - det hedder desværre ikke noget specielt, så jeg kan ikke hjælpe dig med noget specifikt - desværre!

   Men jeg fandt bare et gratis program og så vil jeg gerne gøre opmærksom på, at det er en video jeg laver til gif og ikke en række billeder ;-)

   Slet
 4. Hvor er det super ærligt skrevet! Har selv stået i lidt af samme situation, bortset fra at jeg bare ikke ville indrømme, overfor mig selv, at det var drengen der slog mig ud... Super inspirerende indlæg for en som mig - se frem ad! 2013 skal SÅ meget også blive mit år!! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg super glad for, at du synes <3 Det er jo også pisse svært acceptere, at man er blevet droppet. Man var ikke god nok længere og det et kæmper personligt nederlag - men man må jo bare give sig selv tid og komme videre med tiden. Men jeg er glad for, at du kunne bruge sådan en lille indlæg til noget, det betyder meget <3

   Og 2013.. DET BLIVER SKIDE GODT!

   Slet
 5. Smukt og ærligt indlæg. Jeg tror på, mit år kommer i 1.g, altså 2014/15. Tag forresten mig med til København, tak <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Matilde <3
   Men hold ikke din glæde tilbage helt til 2014 - bare nyd det hele nu <3
   Den sidste del af folkeskolen er skide hård og tør og kan godt forstå, at du gerne vil videre - det er rart med noget forandring og det har man brug for engang i mellem!

   Og jeg vil super gerne med dig til KBH! ;-) <3 <3 <3

   Slet