onsdag den 3. oktober 2012

NOGET NYTHusk at se den i HD!

24 kommentarer :

 1. Dejlig stemme og hvor er du bare køn! Specielt når der titter et smil frem, så lyser hele dit ansigt op, elsker det! Og jeg tror godt at du kan regne med at folks nysgerrighed og glæde for din blog ikke bliver nedsat, fordi du har travlt. Vi (i hvert fald jeg) venter tålmodigt og spændt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, det er jeg glad for at høre og tusinde mange tanker! Og jeg burde virkelig smile noget mere normalt!

   Men det er skide godt at høre, at min plan virker med, at gøre folk nysgerrige! Og hvor er jeg dog glad for, at du venter på, at jeg får lavet noget - det er dejligt, at der er nogen, som man kan regne med <3

   Slet
 2. Jeg vil også gerne rose dig for dine videoer. Der er så mange bloggere der bare går ind på Photobooth og laver en skod-video der. Jeg synes derimod at dine videoer er meget mere spænende. Du fortæller rent faktisk om at det ikke er særlig let at være blogger, for man har også en hel masse andre ting man også skal have tid til. Andre bloggere siger måske i deres videoer: "Jeg glæder mig bare SÅ meget til at min kjole til 10.000 kr. kommer i morgen! Jeg har det fantastisk!", i stedet for at sige: "Hør her, jeg har pisse travlt ligesom alle mulige andre mennesker". Jeg er vild med din blog, og jeg vil også gerne se videoer i fremtiden. Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at se nogle flere billeder som tager. Jeg synes du er meget dygtig til at tage billeder, og det inspirer mig virkelig.

  Jeg ved ikke om jeg er den eneste der ikke ved hvad du snakker om når taler om "det der grænseoverskridende", men der må være noget jeg har misset. Glæder mig til at se mere fra dig, og jeg glæder mig også til ar se hvad det er for noget du vil afsløre i dag. Knus Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold kæft hvor er det dog en dejlig kommentar at få! Men jeg er selv super enig I, hvad du skriver. Jeg er træt af dårlig kvalitet og nye køb! Be human for good sake! I totaly agree with you. Men hold da op, hvor er jeg glad for, at du godt kan lide, hvad jeg laver, det er virkelig rart at få at vide.

   Men jeg skal nok snart til at tage lidt flere billeder, det står bare lidt stille det hele lige nu. I efterårsferien skal der nok komme noget mere. Og tusinde tak for den lækre kommentar! Men hvis du kigger på bloggens facebook side, vil du kunne se "det grænseoverskridende" allerede nu ;-) Hihi!

   Men tusinde tak for, at du har skrevet en sådan lang og dejlig kommentar - credit til dig!
   Kys og kram
   Amalie

   Slet
 3. Hey husk at tjekke kommentarer fra indlægget om det korte pandehår, har nemlig skrevet en kommentar til dig:)

  SvarSlet
 4. Årh, jeg elsker dig! "Det er pisse ulovligt, men.. ja.." Og lyset er skam slet ikke dårligt!

  SvarSlet
 5. du er jo skide dejlig at høre på! det er meget hyggeligt år du laver videoer. Det kunne være fedt hvis du lavede en video om hvad du gerne vil i fremtiden med hensyn til arbejde og alt muligt andet:-)

  blog-sille.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg rigtig glad for, at du synes. Men en video om fremtiden? Tjek! I'll work on it ;-)

   Slet
 6. en af de bedste og mest afslappende vlogs jeg nogensinde har set! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh det er jeg sindssygt glad for at høre søde Amanda!

   Slet
 7. Mange har sikkert sagt det, men jeg er nød til at kommenterer din overskønne stemme! Det er jo helt vildt, den er så rar og fin med et strejf af sandpapir :P På den gode måde!

  KRAM

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh den kommentar kan jeg skide godt lide! Jeg er aldrig rigtig blevet komplimenteret på min stemme før, så det er super mærkeligt for mig, men samtidigt er det er også sindssygt rart. Tusinde tak Sofie! <3

   Slet
 8. Hold nu kæft, du er sådan en man ikke bliver træt af at se på. dine øjne og øjenvipper er sindssyg smukke, og så har du også bare den pæneste hud. du er så afslappet, virker så medmenneskelig (okay, det lyder underligt) og intelligent, og den måde du laver sjov på og bruger ironi er bare fed. ja, du virker bare som en nice person. sådan en man gerne ville være veninder med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dog vildt for mig, at du skriver sådan. Det havde jeg virkelig aldrig regnet med! Tusinde tusinde tusinde tak. Jeg ser ikke mig selv, som en sønderlig smuk person, så det er sgu så fantastisk at du skriver sådan. Men jeg kan godt lide, at du har den opfattelse af mig - det betyder sgu meget for mig.

   Tusinde tusinde tak!!!!!

   Slet
  2. Du skal slet ikke takke, men hvor er det smukt at det betyder så meget for dig.
   mere af det denne video indeholdte!!

   Slet
 9. Faldt tilfældigvis over dig gennem en anden blog, og må indrømme at du virkelig er fangende! Super sympatisk og virker meget nede på jorden - keep up the good work! Fed blog btw!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg da sindssygt glad for at høre! Og sikke en skøn opfattelse du får af mig på så kort tid - det er jo fantastisk. Tusinde tak <3

   Slet
 10. Hold da helt kæft, hvor er du fin og billedskøn og dejlig at se på, OG du virker intelligent og nede på jorden - hvor er det skønt at se, at der findes sådan nogle mennesker i blogland! Du har gjort min dag lidt sprødere, tak for det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde Helene, det var dog en super rar kommentar at få<3 Den gjorde mig virkelig glad!!
   Og selv tak du!

   Slet