fredag den 5. oktober 2012

NEW HAIR

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jer som følger mig på facebook ved, at jeg er blevet klippet i går! Jeg blev klippet af en af mine veninder, som er i lære som frisør, så jeg skulle ikke give noget. Jeg synes, at hun gjorde et fantastiske stykke arbejde! Jeg er sindssygt glad for det, og elsker at det er lide anderledes. Og det er på ingen måde irriterende at have ligesom så meget andet pandehår. Det kilder, siddet i driller i panden og man får det i øjnene. Sådan er mit slet ikke - jeg ligger slet ikke mærke til, at det er dér! Jeg har ikke fortrydt det ét sekund! Det er råt og fremhæver mine kindben voldsomt meget! Jeg er super glad for det, trods at mange af jer var i mod det, men nu havde jeg altså forvejet det siden juli... Hvad synes I? Ser jeg helt åndsvag ud elle hvad? Og i ser lige et sneak peek mere på én af mine nye tattoos. I får dem at se, når de er faldet lidt mere ind i huden - lige nu er de meget mere sorte end alle mine andre.. Flot.. No..

Men kæft jeg elsker kort pandehår.

32 kommentarer :

 1. Jaaa man, jeg gik og ventede på det her indlæg!

  SvarSlet
 2. du er lækker! Det er sku et forsøg det lykkedes!

  SvarSlet
 3. Du er den flotteste i hele verden!

  SvarSlet
 4. Jeg må indrømme, jeg var ENORMT skeptisk, da du skrev om det sidste. Men hold op, det klæder dig! Der kan man virkelig snakke om en stil, som kræver en bestemt type person til at bære den - og du bærer det fandme flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der sindssygt mange, som har været, derfor kastede jeg mig også bare ud i det! Men tusinde tak - jeg er fandeme glad for, at I kan lide det, og at I synes, at jeg kan bære det!

   Slet
 5. Jeg synes det ser helt vildt godt ud til dig!

  SvarSlet
 6. Hold kæft, hvor er det (du) lækkert!

  SvarSlet
 7. Wow, hvor er det fucking fedt!! Jeg synes ikke det var så fedt, men nu få jeg selv helt lyst!! Det er fantastisk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, hvor bliver jeg glad! Det er pisse fedt, at du kan lide det! Og dejligt, at man kan inspirere andre!

   Slet
 8. Har aldrig kunne lide så kort pandehår, men hold kæft hvor har jeg lige ændret mening! Det klæder dig SÅ godt! Godt du gjorde det. Det ser så fedt ud! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for, at jeg har kunne få dig til at skifte mening!!! Og tusinde tak Tenne!

   Slet
 9. Shiiit man. Det er fandme pænt! ..og jeg har lyst til at hænge det nederste billede op på min væg! Flot dame. virkelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhh, nu bliver jeg helt smigret! Tusinde tak Katrine!

   Slet
 10. Wooooooow. Det klæder dig! Hvor er du altså flot.

  SvarSlet
 11. Hvor er det blevet fedt! Og så er du også lige den mest fotogene person på kloden..!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Andrea! Jeg er glad for, at du kan lide det. Men fotogen, det ved jeg sgu ikke :-D Jeg tager altså sindssygt mange billeder og der er mindstedelen, som bliver gode, men tusinde tak <3

   Slet
 12. Hej Amalie,
  jeg er ved at lave en bloganbefaling på min blog, og jeg vil meget gerne have din blog med!
  Derfor kunne jeg godt tænke mig at låne nogle af dine billeder, er det ok?
  Jeg kunne også godt tænke mig at stille dig nogle spørgsmål..
  Jeg håber du vil være med.
  Sonia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Sonia!
   Men hvor lyder det dog dejligt, at du vil have min blog med, skide skønt!
   Men du låner bare alle de billeder du vil og du spørger bare løs!

   Kram Amalie

   Slet
 13. Det er sindssyg flot til dig!! Du ser meget mere feminin ud, og du har ret - dine kindben bliver virkelig fremhævede :) Virkelig god beslutning!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde Astrid! jeg er glad for, at du godt kan lide det.
   Tusinde, tusinde tak. Det er så dejligt, når folk godt kan lide så store forandringer <3

   Slet