onsdag den 17. oktober 2012

I LIVE

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Kjole: Monki | Sko: Underground | Solbriller: Asos | Jakke: Levis

Jeg lever fucking stadig. Jeg blev helt slået ned over noget kritik af min fotografi, så jeg er været så uinspireret og har slet ikke haft lyst til at fotografere. Kritik skal der jo til og det lærer man noget af - sådan er det bare. Men i dag tænkte jeg, at I lige skulle have lov til at se dette søde outfit. Jeg kører normalt ud til lidt flottere omgivelser, men det er simpelthen så krævende... Dog jeg synes, at det her er et ret godt alternativ og det vil jeg benytte noget mere, så I får nogle flere outfits! Jer som følger min facebook side, vil vide, at jeg havde tænkt mig at købe denne kjole i København - jeg købte den, men kom også til at købe den i sort. Hihi. Men jeg er ret glad med outfittet, trods at jeg ligner en forvokset konfirmant. Begge kjoler vil blive præsenteret i seperate indlæg.

Ps. Mangler en outfit fotograf, så hvis der er en lækker kælling fra Næstved, som gerne vil være min outfit fotograf, så sig endelig til!

12 kommentarer :

 1. Kan rigtig godt lide sammensætningen af kjolen og dine creepers. Forresten, så synes jeg at dine fotografier er rigtig gode, hvilket er noget jeg lægger stor vægt på mht. blogs. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, at du kan lide sættet! Og jeg er glad for, at du kan lide billederne, for billedkvalitet er også noget, som jeg går MEGET op i!

   Slet
 2. hvor er den bare sød! det er de færreste, der kan bære sådan en kjole, synes jeg, men det kan du virkelig :)
  desuden skal jeg også huske at skrive, at du virkelig er helt vildt dygtig som fotograf - jeg følger din blog, men har vist aldrig gjort opmærksom på det.
  kender så godt det med at få taget motivationen fra sig! jeg synes bare, du skal tage dit kamera, to smukke modeller i hænderne og en hel bunke tøj, og så gå rundt i alle mulige forskellige omgivelser, tage tusindvis af billeder, skifte tøj, være kreativ med forgrund, bagrund, redigering osv. og så bare give den læser et ordentligt bevis på. at du virkelig er så dygtig, som du er! hvis du kommer op omkring nordsjælland/københavn igen må du i hvert fald sige til!
  (det blev godt nok en længere kommentar) stort knus, amalie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er da glad for, at du synes, at jeg kan bære den! Jeg var meget i tvivl, da den helt klart vil klæde SUPER tynder kvinder bedst, og det kan jeg ikke ligefrem prale af at være! ;-)

   Og tusinde tak - jeg er glad for, at du kan lide mit arbejde! Det lyder som en skide god idé, det du skriver! Og jeg flytter højst sandsynligt til KBH næste år, så dér må vi arbejde sammen!!!!!

   Kram

   Slet
 3. Jeg elsker dig og din blog!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold kæft du er sød alligevel - det er jeg satme glad for!

   Slet
 4. FUCK ØV - jeg desværre ikke i Næstved, ellers ville jeg fucking gerne fotografere dig, haha.
  Og hold nu kæft hvor er du smuk, manner! Misundelse x 10000000000000000

  SvarSlet
  Svar
  1. Pis også! ;-)
   Men du er nu en sød en <3

   Slet
 5. Elsker kombinationen! Og jeg er så pisse misundelig på dine Creepers, du styler dem for vildt, og får mig så meget til at fortryde, at jeg ikke også købte dem :-)
  Og du er altså pisse dygtig til at tage billeder!

  Du er for dejlig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre Matilde! De creepers var virkelig et fund og du skulle totalt havde købt den! De kan bare pifte alle hvide sæt lidt mere op ;_)

   Og tusinde tak dit søde og rare menneske <3

   Slet
 6. Jeg elsker outfittet, men smil dog! Du har den skønneste smil, og mht. fotografering: Jeg elsker din måde at fotografere på og det synes jeg ikke nogen skal tage fra dig eller for den sags skyld tage din inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og ja, jeg ved det sgu godt. Jeg er ikke den store smiler, men jeg føler bare, at jeg ligner en kæmpe idiot på billeder, hvor jeg smiler - men jeg vil prøve!

   Og tusinde tak for de fine ord <3 Jeg vil gøre alt for at komme i gang igen og prøve at få min inspiration tilbage <3

   Slet