torsdag den 18. oktober 2012

EMELIE KJOLE: SORT

Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketDa jeg var i København i mandags, vidste jeg godt hjemmefra, at jeg skulle købe den her kjole fra Monki. Jeg gik målrettet ind efter, hvad jeg ville have og så ud igen. Jeg er super glad for kjolen og den er bare så romantisk og sød. Dog ville den se meget bedre ud på en pige med et flat bryst. Jeg er på ingen måde fladbrystet, så kjolen falder ikke helt optimalt. Så vælger jeg blot at spænde inderkjolen lidt ind med et bælte, så man bare kan ane min figur lidt igennem blonderne - ellers ligner jeg bare en pose katofler, og det går altså ikke!

Men jeg er sindssygt glad for kjolen og kraven får mig lidt til at følge mig som en præst - men på den gode måde.

6 kommentarer :

 1. Den er flot!

  blog-sille.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Sille! Jeg er også meget glad for den!

   Slet
 2. Smuk kjole - jeg er særlig vild med kjolen flotte krave (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Det er også dét, som jeg er faldet for!

   Slet
 3. Den er SÅ smuk! og dejlig sort ;-) Er virkelig glad for din blog at du ved det! Den giver lige det sidste ekstra, som mange andre blogs ikke har. Føler for din stil, selvom du er en del mere farverig end jeg selv. Fuck jeans, we want dresses <3
  Hvis du har lyst må du kigge forbi min blog - meget nyopstartet! haha :)

  www.barnafnovember.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Og Ih hvor er jeg glad for, at du kan lide den. Det betyder al verden for mig <3 DRESSES <3
   I like the way you think! Men jeg vil da lige tjekke din blog ud - kys <3

   Slet