lørdag den 20. oktober 2012

EMELIE KJOLE: HVID

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketSom I nok kan regne ud, har jeg købt Emelie kjolen fra Monki både i sort og i hvid. Det var egentlig meningen, at jeg bare ville have den i hvid, men jeg kunne altså ikke lade være med at købe den sorte også. Jeg er super glad for dem begge, trods at den hvide gør, at jeg ligner en brud eller en konfirmant. Men den er super fin og jeg tror, at den vil blive anvendt meget, når jeg bliver student til sommer! I kan se et sæt, hvor jeg har stylet den her. Men det der fik mig til at falde for dem, hvor kraven - hold kæft den er sød og fantastisk.

10 kommentarer :

 1. Den er så fin, og billederne er virkelig smukke!

  SvarSlet
 2. Glemte helt at spørger, hvilket progrem du bruger til at redigere dine flotte billeder i? :-)

  SvarSlet
 3. Årh, den er lækker! Og lækker blog! Og nårh ja, du er alligevel også ret lækker
  wolfandi-emmaemilie.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Enormt fine billeder! :)

  Kram

  SvarSlet
 5. Det er nogle helt igennem fantatiske billeder du tager. Virkelig inspirerende :) Følger dig nu. Håber også du vil kigge forbi min blog?

  //Mie
  www.thereallife.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde Mie! Tusinde tak. Og skide fedt at du følger, og jeg vil da lige kigge forbi!

   kram

   Slet