mandag den 8. oktober 2012

NEW WATCH

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Dette er et sponsoreret indlæg, men holdningerne og billederne er mine egne.

Jeg har for lidt tid siden modtaget dette fine ud fra Urkompagniet.. Uret er fra Smashing Watch Co og fås også i hvid, lilla og blå, hvis jeg ikke taget fejl, men jeg valgte det dog i sort, da jeg blot ville have et enkelt ur. Jeg elsker ure og på et tidspunkt gik jeg med flere på hånden af gangen - bare for hyggens skyld. Uret her er super fint, men dog lidt klodset til mit lille håndled, så det bliver nok bare givet videre til en rar sjæl. Der er også andre super fine ure hos Urkompagniet, som I burde tjekke ud.

Og nu sidder i nok og tænker; Amalie! Hvad har du dog lavet med din hånd siden, at der er sådanne nogle runde ar på? Så kan jeg fortælle jer, at det er brændsår efter cigaretter efter en liiiidt for vildt aften på Sepps.

10 kommentarer :

 1. Hvor er det lækkert, det ud der! Bortset fra dine sår, haha! ;-)

  blacklove-laura.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, tusinde tak!
   og ja, det er ret nederen, men en skide godt aften :-D

   Slet
 2. Seriøst hvor er du bare herre lækker altså!
  Jeg har faktisk et spørgsmål, hvad kostede dine tattoos?
  For overvejer at få lavet en i samme størrelse som dit kvindetegn,
  og hvad koster det ca? Håber på at der er en dude i min by der vil
  tatovere en 17.årig selvom det er vold ulovligt..
  Og jeg forresten elsker virkelig dit nye hår, jeg er helt tosset med det!

  Love
  (ps. min blog: annemettekatarina.blogspot)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, tusinde tak!

   men det er meget forskelligt.
   Startprisen ligger jo på de 500 kr, men jeg gav 400 kr. for mit kvindetegn, da den selvfølgelig ikke tog så lang tid. Så du skal nok regne med de 500 kr ;-) Vi kan godt lide ulovlige tattoos!

   Men tusinde tak for hårkomplimenten, jeg er selv vildt glad for det! <3

   Slet
 3. JEG HAR ET CASIO UR FRA URKOMPAGNIET, MEN DET ER BLEVET VÆK! O' HVILKEN PINE, O' HVILKEN SORG!

  SvarSlet
 4. Synes slet ikke, at det er klodset til dig! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Når for Søren, det er da en god ting! :-D

   Slet
 5. Hey Amalie - jeg vil gerne vide hvad størrelse du prøvede uret i? Jeg lurer rigtig meget på at købe det til min kæreste nemlig, og han er ikke kæmpestor så den der størrelse synes jeg ser rigtig fin ud til ham.

  Fik du det i "normal" eller er det rent faktisk en "stor"? Jeg håber du når at se det her før fredag hvor min deadline er for at bestille ting på nettet!

  Mvh.
  Gry

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gry!
   Jeg må desværre skuffe sig og sige, at der ikke var størelse på. Men jeg tror sagtens, at det kunne gå til en dreng og uret er skam heller ikke for stort til piger, jeg er bare personligt ikke så god til store ure.

   Jeg synes, at det er helt normalt i størrelsen.
   Jeg håber ikke, at jeg svarede for sent, for jeg ved godt, at det er fredag nu :-(

   Sorry hvis du ikke noget det, og i så fald, håber jeg, at du fandt ud af noget <3

   Slet