torsdag den 18. oktober 2012

ANGORA STRIK

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
For noget tid siden købte jeg denne eftertragtede angora strik fra H&M, som Lana Del Rey har reklameret for. Den er super lækker og blød, men hold da kæft, hvor den fælder. Det er utrolig irritrende, men jeg har hørt, at man skal komme den i fryseren i en times tid og så burde hårene trække sig lidt tilbage - det ville da bare hjælpe en smule. Jeg har kun haft en på en gang og er lidt i tvivl om, hvordan jeg skal style den. Jeg får nok ikke brugt den super meget, men den er så lækker og fin og jeg måtte bare eje den. Den er tilpas fluffy og farven er så super fin, men meget stor i størrelse. Jeg bruger på ingen måde XS normalt, men strikken her er vildt stor - så den passer fint. I Næstveds H&M blev den revet væk og jeg fik kun fat i en, fordi at jeg fik fat i en helt ny helt vi fik hjem til butikken. Lidt fordele har man vel som medarbejder! Er I med på angora trenden?

4 kommentarer :

  1. Angora er bare det dejligste at gå i når der er efterårs-koldt! Men nej hvor det fælder haha.. Vil vist også overveje det med fryseren :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Du har så ret! jeg har desværre ikke afprøvet fryseren endnu, men det skal gøres!

      Slet