mandag den 17. september 2012

WALK WITH ME


Se den i HD!

Jeg har over sommeren gået og filmet små klip. Her til aften fik jeg så den idé, at jeg ville lave dem til en lille film. Mange af dem er filmen i den skov, hvor jeg tager mange af mine billeder. Ofte er fokuset helt ude og skide og det hele ryster, men foto er jeg god til, ikke film, dog synes jeg, at filmen giver en vis stemning. Jeg elsker at være ude i naturen og jeg bruger meget af min tid udenfor. Og for Guds skyld se den i HD, det gør hele oplevelsen bedre. Jeg er selv ret tilfreds og det er helt klart noget, som jeg gerne vil gøre i fremtiden, bare for at vise jer, hvor jeg opholder mig, for at give jer en stemning og for at dele mine minder og oplevelser med jer.

14 kommentarer :

 1. Intet mindre end fantastisk og bevægende. Smuk musik og smukke omgivelser og selvfølgelig en smuk pige, du gør det rigtig godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for, at du kan lide den. Det betyder utrolig meget for mig. Det er helt klart noget, som jeg vil gøre igen!

   Slet
 2. Fantastisk dejlig livsbekræftende video. Jeg får helt lyst til at tage en tur i skoven og kramme et træ :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak og hvor er jeg dog glaf for, at jeg kan vække din kærlighed for naturen! :-D

   Slet
 3. Ej jeg elsker virkelig katten! NURH!
  Og virkelig fin film, credit herfra!
  Kram

  SvarSlet
 4. Fantastisk video !! Jeg glæder mig allerede til den næste !!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Og jeg glæder mig til at lave flere!

   Slet
 5. Sikke en smuk video. Det er du god til:-) Katten til sidst er herlig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Sille! Det er jeg glad for at høre, at det giver mit helt sikkert lyst til at forsætte med at lave dem! Og ja, er hun ikke skøn, hun passer perfekt ind i slutningen <3

   Slet
 6. Utrolig good! go wow du har ret. i HD er den jo gud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, jeg er glad, for at du kan lide den! ;-)

   Slet