lørdag den 15. september 2012

THE HAIR

PhotobucketPhotobucket Jeg er blevet bedre om, at lave et indlæg omkring min hårsituation. Som nogle af jer ved, har jeg været helt korthåret, og det er også derfor, at mit hår ikke er længere. I slutningen af 9. klasse fik jeg klippet kort hår og fik det klippet i forskellige frisure. Jeg har haft sidecut, undercut, grydehår og ikke mindst hår ligesom Emma Watson. Jeg var glad for at have kort hår og jeg ELSKEDE grydehåret. Hver gang at jeg ser nogen med grydehår, får jeg lyst til at gøre det igen. Men sidste sommer besluttede jeg, at jeg ville vokse det langt. Det har været en SÅ lang og sej kamp, men nu er det trods alt, blevet til en ordentlig page - dog kan jeg stadig ikke sætte det op... I tænker nok, at det er vildt, at det ikke er blevet længere på et år, men jeg har også fået det klippet til i mange omgange. Hvis jeg bare havde ladet det vokse, ville det have været meget forskellige længder og slidt. Nu er jeg snart der, hvor alt mit hår er helt den samme længde. Nu skal det bare lige vokse lidt længere også får jeg det lige klippet til en sidste gang, og så skal det bare blive langt ass hell! Jeg har heller aldrig prøvet at have lige langt hår - man har altid haft det i etager, pangehår og jeg har altid glattet det, så jeg ved faktisk ikke, om jeg har noget fald eller noget i den stil. Jeg venter spændt på at se, hvordan mit hår ser ud, HELT lige og VILDT langt.

11 kommentarer :

 1. Hvad gør du ved dine øjenbryn? Ville du måske lave et indlæg, omkring dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tja, jeg før ikke specielt meget. Jeg plukker dem ikke(Kun de hår der overhoved ikke passer ind) og så tegner jeg dem meget kraftigt op, men en meget mørk farve. Det ses ikke så tydeligt, at de er farvede, da mit hår er så mørkt, men jeg gør faktisk ikke sønderligt meget, end altid at farve dem op og holde dem store. ;-)

   Slet
 2. Jeg elsker også grydehår til piger, og jeg har også sådan lyst til at farve mit hår helt mørkt og få klippet den frisure. Men fuck, hvor jeg bare overhovedet ikke tør :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilket program bruger du forresten til at lave de der collager i? :-)

   Slet
  2. Du har en virkelig god blog med flotte billeder!
   Trykker lige fast læser, håber da du vil gøre det samme med min! :)
   http://www.belive-johannebaadsgaard.blogspot.dk/

   Slet
  3. I know how you feel!!!! Det er for lækkert.
   btw laver jeg mine collage i picasa ;-)

   Slet
  4. Og tusinde tak Johanna! Jeg vil lige kigge forbi!

   Slet
 3. Årh, hvad! Grydehåret er da vildt fedt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var sgu også glad for det! Og tak! <3

   Slet
 4. Wow du har haft/har noget fedt hår! Gid jeg turde lave noget vild med mit hår, men ja.. det tør jeg ikke -haha

  Hilsen Sophie

  Kig gerne min blog:
  sophiespang.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak! Men sagen er med hår.. Det vokser ud igen, så det er ikke verdens ungergang, men det er nu en sej omgang at vokse det ud.. Puha dog!

   Men jeg kigger lige forbi!

   Slet