tirsdag den 25. september 2012

TATTOO INSPIRATION

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Som I nok ved, ELSKER jeg tatoveringer. Mange siger til mig i øjeblikket; Ej Amalie, nu skal du da ikke have flere?! Og jeg tænker bare; Jeg er jo slet ikke gået i gang? Jeg vil gerne have rigtig mange og især old school. Ih det er så flot, og det er også noget old school, som jeg skal have tatoveret næste gang - glæd jer! Jeg har 2 andre tatoveringer i hovedet, som jeg gerne vil have. Jeg skal have lavet en 'stor' her om ikke super  lang tid, og så skal jeg bare have en lille en bagefter. Og når vinteren er overstået; endnu en stor!

Uh hvor jeg glæder mig og hvor jeg dog elsker det. Tatoveringer er jo smukt til kvinder, så længe man klæder sig feminint og har stil - så er dét det fedeste!

6 kommentarer :

 1. "free indeed" tatoveringen er virkelig flot! Jeg vil enormt gerne have en tatovering, men jeg bør nok vente til jeg bliver 18 (om 1 år, buhu). Dine tatoveringer er smukke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er alt for sød! Men glæd dig, det er helt fantastisk!
   Og mange tak søde Sonja!

   Slet
 2. Så lækre! Er også helt vild med den med "Free Indeed". :-)

  SvarSlet
 3. Ej har faktisk selv lige lavet indlæg om tatoveringer, hvor sjovt! meget inspirerende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har dog lige været inde og lure på dit indlæg - vildt lækkert! ;-)

   Slet