søndag den 9. september 2012

TATTOO DESIGN FOR A FRIEND

Photobucket
En af mine gode og gamle venner spurgte mig, om jeg ikke ville designe en tattoo for ham og så sagde jeg selvfølgelig, at det ville jeg gerne! Så jeg tegnede det her og skrev friendship og så skrev jeg sagde jeg til ham, at hvis han fik den tatoveret, så skulle jeg også. Jeg synes selv, at den er blevet rigtig fin og old school. Jeg fucking elsker old school-stilen, kan i fornemme det på mine tegninger? ;-) Og er det ikke blevet meget godt, nu når jeg skanner dem ind - så kan man se dem stort og tydeligt!

2 kommentarer :

  1. Jeg er også helt vild med oldschool-stilen! Hvis jeg nogensinde får en tatovering, bliver det noget i den stil, for det er simpelthen så flot og stilfuldt. :-)

    SvarSlet
  2. Godt at du er med på den! Min næste tattoo skal være old school!

    SvarSlet