lørdag den 15. september 2012

SATURDAY

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket I dag har været lidt en øv dag. Jeg var i byen i går, hvor jeg hverken var fuld eller i humøret til at feste. Så vågnede jeg op og glædede mig til den fotoaftale jeg havde senere på dagen, og da tiden nærmede sig - blev aftalen aflyst. Jeg havde egentlig også en aftale i morgen, men den er også blevet aflyst. Så jeg er lidt øv over det og ret irriteret, men sådanne ting sker jo. Jeg havde ellers en idé, men den må jeg udleve i morgen med mig selv som model (Wish me luck..).

Så efter at aftalen blev aflyst, gik jeg mig en tur i nærheden af hvor jeg boede. Jeg tog billeder af nogle meget nysgerrige køer, som jeg ikke kunne anet end at smile af, de kære kræ. Så fandt jeg også en hemmelig stig med trapper op i træerne, gamle bænke, sjove planter og store sneglehuse. Der var fuldt med brændæler og jeg var da så heldig, at få en i ansigtet... På vej hjem fandt jeg den sødeste kat. Den ville bare nuses - så den kravlede op i mit skød. Hver gang at jeg prøvede at gå, fulgte den efter mig og gik ind foran mig. Hvis det stod til mig, havde jeg taget den med hjem, men den var desværre øretatoveret. Øv.

4 kommentarer :

 1. Sikke nogle virkelig fede billeder! Hvilket kamera og objektiv bruger du? Hvor redigerer du dine billeder henne? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde jeg!
   Jeg har et nikon D3100 og jeg bruger et 35mm f1.8 objektiv. Og jeg har ALTID en lav blænde. Og jeg redigerer mine billeder i photoscape og en gang i mellem tilføjer jeg effekter i photoshop :-)

   Slet
 2. Det er da helt sikkert at jeg skal følge din blog i fremtiden, for hold da op nogle fede billeder du ligger ind!

  Måske vil du kigge forbi min blog? www.vivalavanilla.blogspot.dk

  Mange knus fra Frederikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, det er jeg super glad, for at høre søde Frederikke!!!

   Og jeg vil da lige kigge forbi.
   Kys og kram til dig

   Slet