mandag den 10. september 2012

GREEN CREEPERS

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket I dag var jeg nede på vores postafdeling og hente denne dejlige pakke fra ASOS. Det er de omtalte sko, hvor der var meget begejstring over dem. Jeg er faktisk allerede utrolig glad for, og så fik jeg dem billigt, trods at de er fra Underground og er en ekskusiv model. De er nummeret lavere end mine andre, så de er mere behaglige at gå i. De andre jeg har, er lidt store i størrelsen, og disse er købt i samme nr, men passer bedre. Det kan godt være, at det er fordi, at de ikke er lige så tunge. De er hvertfald super lækre og virkelig rare at have på. Creepers from Underground is the shit!

12 kommentarer :

 1. Åh, hvor har jeg kigget på dem længe... De er monsterfede!

  SvarSlet
 2. Love them already! De er så superfede :-)
  // annaseeberghansen.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hvor er de seje!
  Kom til at tænke på hvor sokkerne mon er fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak!
   Men sokkerne er fra TOPSHOP og kan fås i mange forskellige farver <3

   Slet
 4. Svar
  1. Ja! Og mange tak! Glæder mig til at tage dem officielt i brug!

   Slet
 5. Åh gud de er bare så lækre!! Og så er det jo lige dig! :-)  www.and-mary.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak!!
   Og ja, de er lige tilpas mærkelige ;-)

   Slet