fredag den 21. september 2012

FRA I DAG

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Puha, hvor har jeg dog haft travlt de seneste par dage. En masse skolearbejde og en masse arbejde. I dag er det fredag og hvor har jeg dog glædet mig til weekenden. I dag har jeg været ude og skyde billede af min smukke veninde, Mathilde. Billederne ligger på min fotoside, hvis I gerne vil se dem nu, men ellers bliver de lagt op på bloggen i morgen.

Billederne her synes jeg er SÅ dejlige og det hvor jeg smiler, har fået rigtig meget ros på facebook - det gør mig jo glad. Men endelig en billede, hvor jeg smiler HELT naturligt. Det er min veninde Mathilde, der har taget billederne med mit kamera. Hun er overhoved ikke kendt på et fotograf, så jeg fik hende bare til at trykke på knappen. Billederne skulle bruges til mit præsentations indlæg på den nye blog jeg deltager på - Originality - i må meget gerne læse min præsentation og skrive hvad i synes!

Og jeg vil nu sætte mig til at svare på alle jeres søde kommentare fra den seneste uges tid. Kys og kram og tak fordi at i læser med - i er skønne.

8 kommentarer :

 1. Smukkesmukkesmukke billeder, virkelig!

  SvarSlet
 2. Lad nu vær med at være så pisse smuk! :-)

  SvarSlet
 3. Det sidste billede hvor du smiler med tænder, er klart min favorit.
  Du gør det godt Amalie! :-)

  SvarSlet
 4. Super fine billeder, jeg kan især godt lide dem hvor du smiler :D

  SvarSlet