lørdag den 8. september 2012

EVIG KÆRLIGHED

Photobucket
Det meste af aftenen i går sad jeg og tegnede på den her tegning. Jeg tegnede den til den smukke Emma Kirkeby fra bloggen Evig Kærlighed. Hun er en lækker dame med en lækker blog, og da hun spurgte, om jeg ville tegne for hende, kunne jeg da ikke sige nej. Det var en udfordring, men jeg er selv godt tilfreds. Old school and simple - lovely. Måske burde jeg lave sådan en til mig selv som header? Måske vil en af jer have en? Kontakt mig gerne, selvom det ikke er den vilde form for kunst.

20 kommentarer :

 1. Sikke en smigr. Mange tak igen!

  SvarSlet
 2. Lav en til Fotodilemmaet! Det ville gøre mig SÅ glad! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg meget gerne! Jeg ser lige, hvad jeg kan gøre!

   Slet
 3. kunne rigtig godt tænke mig at du prøvede at lave sådan en til mig som header! :)

  SvarSlet
 4. vildt flot !

  // http://marierodkjersfotoblog.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Sådan en kunne jeg da godt tænke mig. Den må bare gerne være super duper rå, hvis du forstår ;)

  KNUS
  www.clara-louise.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde!
   Nu skal du høre... Jeg har lavet en til dig!!!
   Hvis du kunne stikke mig en e-mail eller skrive til mig på facebook, så kan jeg sende den til dig!
   Kram!

   Slet
 6. Hej, hvor er du bare god! Jeg følger Emmas blog, og blev virkelig inspireret over denne flotte tegning, så jeg måtte lige tjekke din blog ud! Jeg kunne vildt godt tænke mig, at få sådan en tegning - som jeg evt. kunne bruge i min header. Laver du dem bare for hyggens skyld, eller kræver du noget for det?

  http://azencia.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej sofie!
   Nu skal du høre, for jeg har faktisk lavet en header til dig, da jeg så sin kommentar! Jeg synes selv, at den er blevet en af mine bedre, så hvis du vil sende mig en mail eller kontakte mig på facebook, så kan jeg sende den til dig ;-)

   Kram

   Slet
  2. Det lyder super fedt, jeg har skrevet en mail til dig ;-)

   Slet
 7. Hold da fast hvor er den dog godt tegnet! Du har virkelig et kæmpe talent for mange ting Amalie.
  Jeg vil meget gerne have en tegning, som jeg muligvis kan bruge som header på min blog! :)

  www.famehunter.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er jeg glad for at høre, at du kan lide dem!
   Men jeg vil rigtig gerne lave en til dig, jeg ved bare ikke lige, hvornår, at jeg kan have den færdig, men hvis du kan være så sød at skrive en e-mail eller facebook besked til mig, så kan jeg sende den, når jeg er færdig!

   Kram <3

   Slet
 8. Som alle de andre synes jeg også at det er helt vildt smukt! Jeg ville blive super glad hvis du ville lave en til mig også..:-)

  Mvh. Emma
  www.true-blondd.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak søde Emma!
   Jeg vil rigtig gerne lave en til dig, men er du ikke sød, at sende mig en mail. Jeg har så mange headers liggende og er lidt bagud i arbejdet, så der går lidt tid, før at den bliver færdig :-)

   Slet
 9. Wow, super flot tegnet! Det vil være lækkert med sådan en tegning! - jeg vil sende en mail til dig! - følger nu din blog!

  www.envie-sofie.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din mail!
   Det gør alt lidt nemmere for mig!

   Kram

   Slet