fredag den 24. august 2012

VÅDT

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket Jeg er ellers ikke fan af denne slags fotografi, men haven var så fin efter en kæmpe regnskyl her forleden dag. Men jeg elsker regn, jeg elsker duften og jeg elsker bestemt lyden. Det er bare så afslappende. Jeg har også en drøm om, at gå i hånd i hånd med den mand jeg elsker, i mens vi har bare tæer og det styrter ned så vi bliver helt gennemblødte. Det var lige ved at ske en gang, men så stoppede det med at regne - antiklimaks.

8 kommentarer :

 1. Jeg elsker duften af regnvejr. Den er så frisk! Det' lækkert

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også regnvejr så uendeligt meget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er bare et eller andet magisk over det, right?

   Slet
 3. Mmm, jeg kan mærke duften af ozon i luften. Dejlige billeder :-) Og du har ret i, at der ikke findes noget bedre end et godt regnskyl. Selv kan jeg ikke lade være med at danse i den vilde regn, når der stadig er varmt udenfor. Det er så livsbekræftende!

  SvarSlet